Az elektromos cigaretta előnyei

elektromos cigaretta

Ha a leszokás nem elég indok arra, hogy átállj az elektromos cigarettára, akkor összeszedtük számodra néhány előnyt, ami megerősítheti az elhatározásodat.

  • Az elektromos cigarettát 2004-ben, Amerikában fejlesztették ki, majd a tökéletesítési munkák után dobták piacra. Az elektromos cigarettát folyamatos vizsgálatok alatt tartják, azonban még nem állapítottak meg semmilyen káros hatást. Ha ebben nem is vagy annyira biztos, mindenképpen jobban hangzik, mint a rendes cigaretta körülbelül 40 káros, rákkeltő hatású anyaga, amit minden szálnál belélegzel.
  • Az elektromos cigaretta olcsóbb. Ez kétségtelen, főleg, hogy a hozzá tartozó folyadékot te magad is kikeverheted. Az interneten ugyanis egyre elterjedtebb a folyadék elkészítéséhez való receptek, ahol értékelni is lehet azokat. Gyakorlatilag úgy képzeld el, mint egy receptkönyv, ami nem ételeket, hanem elektromos cigarettába való folyadékleírásokat tartalmaz.

elektromos cigaretta

  • Nem mész mások idegeire. Senki nem fog fintorogva elmenni melletted az utcán, hiszen az elektromos cigaretta füstjének nincs, vagy kellemes az illata. Ezen felül nem károsítasz vele senkit, egyszóval nincs passzívdohányzás.
  • A fogaid szép fehérek maradnak – persze ennek a fogorvosok nem fognak örülni, mert sok-sok fogfehérítésre való felkéréstől esnek el. Ezen felül nem fognak kipotyogni, nem lesz olyan a fogsorod, mint a cigarettadobozok oldalán lévő elrettentő képen szereplő fogsor.
  • A házat sem fogod felgyújtani! Aki láncdohányos, már biztos volt olyan, hogy ágyban gyújtott rá. Talán mondanom sem kell, hogy ez milyen veszélyes, hiszen az égő cigaretta gyorsan tüzet tud okozni. Az elektromos cigarettánál erről szó sincs, hiszen nincs, ami tüzet okozna – kivéve persze, ha az akkumulátort nem megfelelően használod vagy hibás.
  • Végezetül, az elektromos cigaretta jól néz ki. Kétségtelenül sokkal divatosabb, mint a hagyományos cigaretta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*