Az elektromos cigaretta használata

elektromos cigaretta használata

Az elektromos cigaretta helytelen használata tönkreteheti a készüléket, amelynek javítása nem éri meg, így csak új alkatrésszel lehet javítani. Összefoglaltuk röviden, hogy mire ügyelj az e-cigi összerakásánál, illetve használatánál.

Az elektromos cigaretta használata – az összeszerelés

Az elektromos cigaretta összeszerelése nem bonyolult, mert tulajdonképpen adja magát, hogyan kell egymáshoz illeszteni az alkatrészeket. A lényeg, hogy a folyadéktartó patront ne húzd túl szorosra. Ha túl szorosra húzod, akkor előfordulhat, hogy legközelebb, amikor tölteni szeretnéd, akkor nem fogod tudni letekerni. Külső eszközt – például fogót – ne alkalmazz a letekeréshez, mert a búra könnyen megrepedhet, amelyet már csak cserével tudsz orvosolni.

elektromos cigaretta használata

Ügyelj rá, hogy a helyes oldalról töltsd meg a patront. Az alsó fűtőszálas patronokat például alulról kell utántölteni. Arra is figyelni kell, hogy folyadék ne jusson a levegőző csőbe. Ez a búra közepén lévő kis nyílás. Ezen felül nem szabad túl tölteni se – tartsd be a búra oldalán lévő maximális szint jelölését. Töltés előtt mindig tisztítsd ki a patront a hosszabb élettartam érdekében.

Az elektromos cigaretta használata

A kanócnak idő kell, hogy megszívja magát, ezért töltés után várj néhány percet, mielőtt szívni kezded. Egy-egy szívás pedig ne tartson 10 másodpercnél tovább, mert rosszat tesz a porlasztónak.

Az elektromos cigaretta erőssége

Az elektromos cigarettán beállíthatod a készülék feszültségét, illetve, hogy mennyi levegőt engedjen be. A feszültséget alul, míg a levegő mértékét az oldalán lévő lyukak eltakarásával, illetve megnyitásával tudod szabályozni. Ez tapasztalat kérdése, hogy számodra melyik a megfelelő beállítás és igazából az elektromos cigaretta élményét határozza meg. Ha te erősebb, nagyobb füstöt szeretnél, akkor például engedj meg több nyílást szabadra. A fűtőszálra érkező nagy mennyiségű levegő nagyobb „füstöt” eredményez.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*