Mennyibe kerül az elektromos cigaretta?

mennyibe kerül

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül az elektromos cigaretta használata egy hónapra? Természetesen sokkal olcsóbb, de mennyivel, milyen árakra lehet számítani?

Az elektromos cigaretta árak terén egyedül csak a készülék megvásárlásnál mutat magas értéket. Persze ezt is be lehet szerezni olcsón, 4-5000 forintért már lehet kapni elektromos cigaretta készletet, de határ a csillagos ég.

A szebb darabokat egyébként már 8-10.000 környékén is meg tudod vásárolni. Persze elsősorban nem a design, ami drágábbá teszi a készüléket. A drágább elektromos cigarettákon általában több állítási lehetőség van, nagyobb a folyadéktartálya és az akkumulátora is tovább üzemel. De térjünk is rá a lényegre…

mennyibe kerül

Mennyibe kerül egy hónapra a folyadék?

Egy kis üvegcse folyadék (10ml) körülbelül 1000 forinttól kezdődik. Az üvegcse kitartása sok mindentől függ. A legfontosabb meghatározó tényező talán, hogy mellette szívsz-e még hagyományos dohányt is?

Ha igen, akkor a folyadék akár három hétre is elég lehet, ha naponta úgy 6 szál cigarettát pótolsz ki vele.

Ha nem, akkor körülbelül hetente lesz szükséged új folyadék beszerzésére. De mint már korábbi cikkünkben említettem, a folyadékot te magad is elkészítheted! Így az elkészítéshez szükséges hozzávalókon, az elektromos cigaretta készülék költségén felül nincs más egyéb plusz költséged.

Az elektromos cigaretta tehát nagyjából 4000 forinttal már kielégítően használható, ha pedig ügyes vagy, ezt sokkal lejjebb is tudod kerekíteni a receptekkel. Persze ez csak egy megközelítő érték, ha folyamatosan szívod, akkor akár három nap alatt is el tudod fogyasztani a 10 ml folyadékot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*