Óvatosan elektromos cigarettával!

elektromos cigaretta

Az elektromos cigaretta nagyon jó, ha az ember le akar szokni a valódi dohányzásról. Van két dolog azonban, amire mindenképpen ügyelj, ha elektromos cigarettát vásárolsz!

Ne adagold túl a nikotint!

Persze nyilván nagyon sokat, szinte állandó jelleggel kéne használnod hozzá, de mivel az elektromos cigaretta „nem fogy el”, mint a rendes cigaretta, így az ember könnyen belefeledkezhet a szipákolásba. Van, aki képes fél-háromnegyed órán keresztül is szívni a párát, amikor észbe kap, hogy most már ideje lenne abbahagyni.

Mivel az elektromos cigaretta folyadékában is van nikotin, így ha túl adagolni talán nem is, de rosszul létet, fejfájást könnyen eredményezhet, ha nem figyelsz oda.

elektromos cigaretta

Óvatosan bánj az akkumulátorral!

Ne hagyd az aksit a töltőn úgy, hogy nem vagy a közelében. Ne tedd olyan helyre, amely könnyen kigyulladhat, hiszen az elektromos cigaretta akkumulátora éppúgy viselkedik, mint az összes többi aksi.

Ha nem vagy körültekintő felrobbanhat, tüzet okozhat. Balesetveszélyes. A legjobb, ha napközben töltöd, úgy hogy mellette vagy. Persze kényelmes, hogy az ember lefekvés előtt felteszi a töltőre, reggelre teljes töltöttséggel viheti magával, így egész nap nem kell vele foglalkoznia. De semmiképpen nem ajánlott megoldás, hiszen nincs felügyelet alatt a készülék.

Persze csekély az esély rá, hogy pont a te leszel az, akinek az elektromos cigaretta aksija robbanást vagy tüzet idéz elő, de jobb az elővigyázatosság, hiszen ez nem kerül semmibe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*